Scangrip WORK LITE M - pracovní svítilna 03.5641

  • Původní cena:1 255  |   Ušetříte:15 %
  • Vaše cena: 1 067  / ks
  • V nabídce od:03.05.2022
  • Dostupnost:obvykle do týdne

    Zboží nemáme fyzicky na našem skladě - delší doba dodání !!!

    Odeslání z našeho skladu obvykle do 1 týdne (až ho naskladníme)

+ - ks
Světelný výkon: 110/220 lm Provozní doba: 4h/2h Váha: 131 g Provozní teplota:-10 to +40°C  Akumulátor: 3.7V / 1200mAh Li-ion Odolnost: IP20 Včetně USB kabelu Pracovní svítilna WORK LITE M s integrovaným vrchním osvětlením je určena pro profesionálního uživatele, který požaduje funkční, praktické a uživatelsky přívětivé pracovní světlo. Součástí je patentovaný a integrovaný systému SMART CLIP 4 v 1. Klip je navržen tak, aby se vešel do pracovního pásu a přenášel svítilnu, která je dostupná a vždy po ruce. Flexibilního polohování pracovní svítilny, lze dosáhnout silným zabudovaným magnetem nebo zasunovatelným otočným hákem. Lze také použít jako stojan na jakémkoli dostupném povrchu. WORK LITE M maximální pracovní pohodlí. Vzhledem k velmi nízké hmotnosti bude pohodlné držet lampu v ruce pro inspekční úkoly i po delší dobu. Tenký, kompaktní design s kulatými tvary a žádnými ostrými hranami umožňuje pohodlné přenášení svítilny po celý pracovní den.

Dotazník „dotaz na produkt“ slouží potencionálním zákazníkům, pro nejasnosti k produktu pouze před jeho koupí, popř. na jednoduché technické dotazy či dostupnosti produktů.

Pokud produkt už vlastníte a nezakoupili jste ho u nás, omlouváme se, ale nemáme volné kapacity na žádné přímé poradenství. Zkuste se s dotazem obrátit přímo na výhradního distributora / výrobce v ČR.