PROJAHN Sada diamantových vrtáků, 7 dílů 59803

  • Původní cena:2 987  |   Ušetříte:15 %
  • Vaše cena: 2 539  / ks
  • V nabídce od:03.05.2022
  • Dostupnost:obvykle do týdne

    Zboží nemáme fyzicky na našem skladě - delší doba dodání !!!

    Odeslání z našeho skladu obvykle do 1 týdne (až ho naskladníme)

+ - ks
59803 Dimantová sada vrtáků 3 v 1 - diamantový vrták s vlastním systémem chlazení - velikost vrtáků - 6mm, 8mm, 10mm - navrtávací přípravek - vrtáky do betonu, velikost 6mm, 8mm, 10mm - hex stopka - 7 dílů v MAMBO boxu Samochladící diamantové vrtáky - skvělé nářadí pro  tvrdé dlaždice, keramické a porcelánové obklady - vosková náplň uvnitř vrtáku - vosk se během vrtání rozpouští - způsobuje samochlazení - vysoká frekvence otáček - dlouhá životnost - bez znečištění chladící směsí Možnost výběru ze dvou druhů stopek - 6-ti hranná stopka pro trojčelistní sklíčidlo, velmi dobře drží bez vypadávání - M14 závitová stopka pro úhlovou brusku, umožňuje rychlé vrtání při vysokých otáčkách Diamantový vrták 3 v 1 - 3 v 1 sada pro vrtání dlaždic - přesné navrtání bez chvění, díky navrtávacímu přípravku - vrtání materiálu ( např. zdivo, beton ) za obklady s příklepovou vrtačkou Ideální pro montáže, podlaháře, obkladače a instalatéry

Dotazník „dotaz na produkt“ slouží potencionálním zákazníkům, pro nejasnosti k produktu pouze před jeho koupí, popř. na jednoduché technické dotazy či dostupnosti produktů.

Pokud produkt už vlastníte a nezakoupili jste ho u nás, omlouváme se, ale nemáme volné kapacity na žádné přímé poradenství. Zkuste se s dotazem obrátit přímo na výhradního distributora / výrobce v ČR.