KNIPEX Silové boční štípací kleště VDE máčené 7407200

  • Původní cena:1 862  |   Ušetříte:30 %
  • Vaše cena: 1 304  / ks
  • V nabídce od:03.05.2022
  • Dostupnost:expedice do 7-10 dnů

    Zboží nemáme fyzicky na našem skladě - delší doba dodání !!!

    Odeslání z našeho skladu obvykle do 7-10 týdnů (až ho naskladníme)

+ - ks
74 07 200 Silové boční štípací kleště Se zakovanou osou kloubu pro nejvyšší trvalé namáhání Optimální pro všechny druhy drátů včetně tvrzeného pružinového drátu Vysoký řezný výkon při vynaložení nepatrné síly díky optimálnímu přizpůsobení úhlu břitů, převodového poměru a ergonomickému tvaru rukojetí Precizní břity s doplňkovým induktivním zakalením, tvrdost břitu asi 64 HRC Chromvanadová vysoce výkonná ocel, kovaná, kalená v oleji Kleště: chromované Rukojeti: izolace nanášená ponorem, zkoušeno podle norem VDE Tvar: 0 Délka: 200 mm Hmotnost: 328 g Podrobnější informace ke zboží naleznete v katalogu KNIPEX v sekci "Katalogy"

Dotazník „dotaz na produkt“ slouží potencionálním zákazníkům, pro nejasnosti k produktu pouze před jeho koupí, popř. na jednoduché technické dotazy či dostupnosti produktů.

Pokud produkt už vlastníte a nezakoupili jste ho u nás, omlouváme se, ale nemáme volné kapacity na žádné přímé poradenství. Zkuste se s dotazem obrátit přímo na výhradního distributora / výrobce v ČR.