Regulus Ventil dochlazovací dvoucestný DBV 1 v izolaci 16912

  • Původní cena:2 517  |   Ušetříte:10 %
  • Vaše cena: 2 265  / ks
  • V nabídce od:01.09.2023
  • Dostupnost:skladem

    Pokud objednáte v pracovní den do 11:00 hod, obvykle expedujeme (popř. je připraveno k osobnímu odběru) tentýž den.

    Obvyklé doručení zásilek do 30kg je 24hod, nad 30kg (nebo do 30kg křehké) je 48hod.

    O celém průběhu Vaší objednávky, Vás budeme informovat emailem.

  • Na skladě: 3 ks
+ - ks

Regulus Ventil dochlazovací dvoucestný DBV 1 v izolaci 16912

 

Dochlazovací dvoucestný ventil pro kotle na tuhá paliva bez dochlazovacího výměníku, připojení na kotel, chladicí vodu i odpad vnějším závitem 3/4, otevírací teplota 97°C ± 2°C, čidlo termostatického členu je umístěno v otopné vodě.

Termostatický ventil určený pro dochlazení kotlů na tuhá paliva bez dochlazovacího výměníku. Při dosažení teploty 97 °C otevře ventil přívod chladicí vody z vodovodního řadu. Ta kotel ochladí, a tím zabrání jeho přehřátí. Horká voda se vypouští do kanalizace. Pro správnou funkci je nutné ventil umístit tam, kde je při přehřátí kotle teplota nejvyšší – obvykle přímo v horní části kotle nebo na výstupním potrubí v těsné blízkosti kotle. Termostatické členy od renomovaného francouzského výrobce jsou umístěny přímo v otopné vodě, díky tomu je reakce na změny teploty otopné vody prakticky okamžitá. Ventil má knoflík pro manuální otevření (podobně jako pojistné ventily). Každý ventil prochází ve výrobě kontrolou správné funkce.

  • Model: DBV1
Označení DBV1 V IZOLACI
Připojení 3/4"
Způsob montáže přímá montáž
Teplota 97 °C
Obj. kód 16912
Jednotky ks
Balení krabice
Rozměry balení 10 x 24 x 9 cm
Hmotnost (včetně balení) 0,9 kg

Dotazník „dotaz na produkt“ slouží potencionálním zákazníkům, pro nejasnosti k produktu pouze před jeho koupí, popř. na jednoduché technické dotazy či dostupnosti produktů.

Pokud produkt už vlastníte a nezakoupili jste ho u nás, omlouváme se, ale nemáme volné kapacity na žádné přímé poradenství. Zkuste se s dotazem obrátit přímo na výhradního distributora / výrobce v ČR.