KNIPEX Silové armov. kleště 9910250

  • Původní cena:767  |   Ušetříte:30 %
  • Vaše cena: 537  / ks
  • V nabídce od:03.05.2022
  • Dostupnost:expedice do 7-10 dnů

    Zboží nemáme fyzicky na našem skladě - delší doba dodání !!!

    Odeslání z našeho skladu obvykle do 7-10 týdnů (až ho naskladníme)

+ - ks
99 10 250 Silové armovací kleště s velkým převodem Pro zafixování armovacího železa vázacím drátem z role Zkroucení a odstřihnutí drátu v jedné pracovní operaci Kloub se silným převodem, díky tomu práce bez namáhání i při použití silnějších vázacích drátů Obzvláště štíhlý tvar k vázání hluboko položených ocelových prutů Odlehčení šlachám a svalstvu díky intenzivnímu tlumení nárazu po přestřižení vázacího drátu Střihání dodatečně tvrzené, tvrdost střihu asi 61 HRC Speciální nástrojová ocel ve zvláštní jakosti, kovaná, kalená v oleji Kleště: fosfátováno atramentolem na černo Hlava: leštěno Délka: 250 mm Šířka hlavy: 23 mm Hmotnost: 350 g Podrobnější informace ke zboží naleznete v katalogu KNIPEX v sekci "Katalogy"

Dotazník „dotaz na produkt“ slouží potencionálním zákazníkům, pro nejasnosti k produktu pouze před jeho koupí, popř. na jednoduché technické dotazy či dostupnosti produktů.

Pokud produkt už vlastníte a nezakoupili jste ho u nás, omlouváme se, ale nemáme volné kapacity na žádné přímé poradenství. Zkuste se s dotazem obrátit přímo na výhradního distributora / výrobce v ČR.